What’s next?

Jasper Ketting Olivier, Raadslid

 

De drukke decembermaand is voor iedereen weer voorbij. Een maand met voor iedereen veel (gelukkig leuke 😊) verplichtingen, en een periode om te bezinnen over wat komen gaat in het volgende jaar. Meer sporten? Meer tijd besteden aan het gezin? Of zorgen dat het goed blijft gaan op je werk?

Voor Jong Udenaren is het eerste belangrijke moment voor 2018 duidelijk; de gemeenteraadsverkiezingen staan in maart namelijk voor de deur!

Wat er aan voorafgaat, is voor een deelnemer aan zo’n campagne heel vanzelfsprekend. Voor buitenstaanders waarschijnlijk een stuk minder.

Allereerst wordt er een lijst vastgesteld met namen waarin de club zelf vertrouwen heeft, een ‘kartrekker’ en zijn team zogezegd. Dan het verkiezingsprogramma waarin de politieke partij aangeeft wat voor hen belangrijk is om te verwezenlijken de komende jaren. Concreet en in begrijpelijke taal geschreven natuurlijk. Naast deze vaste punten wordt de campagne vorm gegeven door een enthousiast team. Dit team wil laten zien waar we voor staan en wat we belangrijk vinden; en laat dit zien op de Jong Uden manier!  Dit team heeft maar een doel voor ogen: Een succesvolle campagne; met winst als uitkomst!

De campagne van Jong Uden wordt altijd weer goed gevolgd door de Udenaren; politiek geïnteresseerd of niet. Want de JU-campagne kan op veel sympathie rekenen, er wordt namelijk op ludieke en eigentijdse manier duidelijk gemaakt waar we voor staan, wat we belangrijk vinden en wat we voor Uden willen betekenen de komende jaren. Gelukkig ziet Uden ook wat het Jong Uden team voor hen doet, we kunnen al jaren op een stabiel aantal van minimaal 4 zetels rekenen. Toch knap voor de ‘Pietje Bell’ onder de politici. En dat team vol Pietje Bells staat gewoon weer voor u klaar, ook na maart 2018, wees daar maar niet bang voor!