Verkiezingsprogramma

Hier staan we voor

 

Jong Maashorst is een energieke en vernieuwende lokale politieke partij, die bijdraagt aan een lange termijn ontwikkeling van gemeente Maashorst, vanuit het gezamenlijke belang van alle inwoners van de gemeente. Wij zien het als onze taak om de Maashorstenaar te helpen een aangenaam leefklimaat te maken op een vooruitstrevende en eerlijke manier. Dit houden we in gedachten bij alles wat we doen.

Onze lijst bestaat uit zowel ervaren als nieuw politiek talent. Een afwisselend gezelschap wat staat te popelen om gemeente Maashorst nog beter te maken. Geen dromers, maar realisten met dromen!

 

  • Jong Maashorst is trouw aan de gemeente Maashorst en zo gedragen wij ons ook. We voelen ons betrokken. We handelen vanuit een stabiele achtergrond als een stabiele partner. We praten meerstemmig, maar met één geluid en met één mond.

 

  • Jong Maashorst wil bijdragen aan een lange termijnvisie voor een samenleving in economische en sociale zin: wonen, werken, winkelen, welzijn en recreëren. Niet alleen nu, maar ook voor onze kinderen en kleinkinderen.

 

  • Jong Maashorst neemt de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het goed gaat met gemeente Maashorst en doet dit op een verstandige manier.

 

  • Jong Maashorst is in staat om waar te maken wat we zeggen. We denken na over wat we doen en bieden professionaliteit.