Wat maakt ons anders?

Hoewel de gemiddelde leeftijd van de top 10 van onze huidige lijst 29 jaar jong is, mag Jong Maashorst zeker geen jongerenpartij worden genoemd. Jong Maashorst is wél een vernieuwende partij. We merken dat jongeren wel steeds vaker geïnteresseerd zijn in politiek. Zij krijgen bij ons de kans om het beleid mee te bepalen.

Jong Maashorst is de enige partij die “vernieuwing in de partij” statutair heeft vastgelegd. Dat betekent dat er steeds opnieuw plaats wordt gemaakt voor frisse en jonge talenten, zodat we niet kunnen blijven hangen in oude ideeën en gewoonten. Elke vier jaar wordt de helft van onze fractie “ververst”. Zo blijven wij altijd up to date!

 

Dit vinden onze kiezers van ons

  • Inwoners zien dat Jong Maashorst een eigentijdse partij is, die verfrissing brengt in de politiek en die verder durft te kijken dan het hier en nu. Jong Maashorst heeft grote plannen, is steeds in beweging en toont lef.

 

  • Inwoners vinden Jong Maashorst een toegankelijke partij, met een betekenisvolle rol in gemeente Maashorst. Men durft de Jong Maashorstenaren aan te spreken. Jong Maashorstenaren luisteren en stralen gezelligheid uit.

 

  • Onze kiezers weten inmiddels dat Jong Maashorst een duidelijke en betrouwbare partij is. Ze vinden een partij die 100% ergens voor gaat. Jong Maashorst is een stabiele partner.